Dagblad van het Noorden (DVHN) klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant kunt u het best direct contact opnemen met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

NDC Mediagroep
088-8002000
contact@dvhn.nl
www.dvhn.nl/service

Is de krant niet of niet goed bezorgd? Geef het dan altijd door aan de uitgever. Uw melding helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://bezorgklachten.ndcmediagroep.nl/bezorgklachten/pages/public/bezorgklacht.jsf