Leeuwarder Courant (LC) klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant kunt u het best direct contact opnemen met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

NDC Mediagroep
088-8002008
contact@lc.nl
www.lc.nl/service

Is de krant niet of niet goed bezorgd? Geef het dan altijd door aan de uitgever. Uw melding helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.https://bezorgklachten.ndcmediagroep.nl/bezorgklachten/pages/public/bezorgklacht.jsf