EW magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend EW magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

ONE Business
Telefoon: 020-8947533
Email: klantenservice@ewmagazine.nl
Facebook: https://www.facebook.com/EWmagazinenl
Twitter: https://twitter.com/ewmagazinenl
Website: https://www.elsevierweekblad.nl/klantenservice/

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

EW magazine niet ontvangen

Is het blad niet of beschadigd bezorgd? Geeft u dit dan door aan de uitgever. Neem hiervoor telefonisch contact op via 020-8947533 of mail naar klantenservice@ewmagazine.nl.

EW magazine digitaal lezen

Met een abonnement op EW magazine heeft u toegang tot alle online artikelen en edities van EW magazine via uw PC, tablet of smartphone. Op de website van EW magazine vindt u meer informatie over digitaal lezen.

Komt u er toch niet uit? Neem contact op met de technische helpdesk via 0138–506022 (op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur) of technischehelpdesk@onebusiness.nl

EW magazine opzeggen

Wilt u uw EW magazine abonnement opzeggen? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan via 085–8885585 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). U ontvangt per email een bevestiging van de opzegging. Houdt u rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van New Skool Media.
https://www.newskoolmedia.nl/leveringsvoorwaarden/

EW magazine aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor EW magazine. Of bekijk alle opiniebladen op Abonnement.nl.

EW magazine op abonnement.nl