klantenservice

De Gelderlander abonnementen

Hieronder vindt u nuttige informatie over De Gelderlander abonnementen. Voor meer informatie over de actuele aanbiedingen verwijzen we graag naar Abonnement.nl. Voor het nieuws en overige 'content' van De Gelderlander kunt u natuurlijk altijd terecht op de website van De Gelderlander.

De abonnementen van De Gelderlander

De Gelderlander kent verschillende abonnementsvormen. Bij al deze vormen heeft u altijd toegang tot de digitale krant en alle PREMIUM-artikelen op de website en in de app. De abonnementen verschillen voor wat betreft het aantal edities dat u ook op papier krijgt.

Kies voor het type abonnement dat het best past bij uw manier van lezen en uw dagelijkse routine. Als u bijvoorbeeld doordeweeks uw krant net zo lief (of zelfs nog liever) digitaal leest, kies dan voor een voordeliger digitaal of weekendabonnement. Als u de krant daarentegen graag iedere dag 'gewoon' op papier heeft, is het compleet abonnement voor u.

Gelderlander Compleet

Bij het compleet abonnement ontvangt u 6 dagen per week de papieren krant. Daarnaast krijgt u altijd de digitale krant, onbeperkt toegang tot alle PREMIUM-artikelen. Dit is, zoals de naam al aangeeft, het meest uitgebreide abonnement, waarbij u alles krijgt wat de krant te bieden heeft.

Indien u het afgelopen jaar geen abonnement op De Gelderlander heeft gehad, kunt u ter kennismaking kiezen voor een voordelig jaarabonnement met korting. Of, als u de krant eerst kort vrijbvlijvend wil proberen, kunt u voor een proefabonnement gaan.

Gelderlander Weekend

Bij het weekendabonnement van De Gelderlander ontvangt u alleen de zaterdagkrant met bijlagen op papier. Daarnasast krijgt u alle dagen de digitale krant en onbeperkt toegang tot alle Premium-artikelen. Dit abonnement is voordeliger dan een compleet abonnement en ideaal als u doordeweeks genoeg heeft aan de digitale krant en onbeperkt toegang tot alle online artikelen.

Indien u het afgelopen jaar geen abonnement op De Gelderlander heeft gehad, kunt u ter kennismaking kiezen voor een voordelig jaarabonnement met korting. Of, als u de krant eerst kort vrijbvlijvend wil proberen, kunt u voor een proefabonnement gaan.

Gelderlander Digitaal

Leest u de krant net zo lief digitaal? Kies dan voor een digitaal abonnement op De Gelderlander. Dit is het voordeligste abonnement, waarbij u toch alles krijgt wat het dagblad te bieden heeft - alleen niet op papier. U leest alle artikelen online en digitaal.

Indien u het afgelopen jaar geen abonnement op De Gelderlander heeft gehad, kunt u ter kennismaking kiezen voor een voordelig jaarabonnement met korting. Of, als u de krant eerst kort vrijbvlijvend wil proberen, kunt u voor een proefabonnement gaan.

De Gelderlander digitaal lezen

U kunt De Gelderlander op verschillende manieren digitaal lezen. Hieronder vindt u informatie over alle digitale producten van De Gelderlander.

Gelderlander.nl

Via de website bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit uw regio, Nederland en de wereld. Zorg dat u bent ingelogd zodat u ook alle Premium artikelen kunt lezen.

De Gelderlander Nieuwsapp

De meest complete nieuwsapp van Nederland. De nieuwsapp van De Gelderlander zit boordevol nieuws, regionieuws en sportnieuws, heeft een overweldigend video aanbod en biedt toegang tot Topics. Als u dat wilt brengen notificaties u direct op de hoogte van belangrijk nieuws. Kortom, een complete nieuwsbron op zakformaat.

Zorg dat u bent ingelogd zodat u ook alle Premium artikelen kunt lezen. Download de app op uw smartphone via de de App Store of Google Play en log direct in met uw account! Beschikbaar voor smartphones met iOS 11.0 en hoger of Android 5.0 en hoger.

De digitale krant

De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm. Deze app geeft abonnees direct toegang tot de digitale versie van de papieren krant. Alle regio-edities zijn voor u beschikbaar! U kunt artikelen delen en bewaren en eenmaal gedownload is de krant ook zonder internetverbinding te lezen.

Download de app op uw tablet of smartphone via de de App Store of Google Play en log direct in met uw account! Beschikbaar voor iOS 9.0 en hoger of Android 5.0 en hoger. De Digitale krant is ook toegankelijk via dg.nl. Klik dan op 'Digitale krant' rechtsbovenaan.

Topics

Met een abonnement op De Gelderland heeft u ook via Topics toegang tot alle artikelen uit De Gelderlander. In Topics kunt u bovendien de onderwerpen aangeven die u bijzonder interesseren. Over deze onderwerpen krijgt u dan ook toegang tot artikelen uit de andere kranten van DPG Media, zoals de Volkskrant en het AD.

Topics werkt op uw computer en via de app op uw tablet en smartphone.

DPG Media account

Met een De Gelderlander abonnement en uw DPG Media account heeft u:

  • onbeperkt toegang tot alle digitele edities en artikelen van De Gelderlander
  • toegang tot vele extra’s van andere nieuwsmerken van DPG Media, zoals exclusieve video’s en puzzels
  • controle over uw 'voorkeuren', zoals voor wat betreft de nieuwsbrieven en notificaties die u ontvangt

Het DPG Media account is de nieuwe naam voor het 'Gelderlander account'. Als u hier al gebruik van maakte zijn de inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) gelijk gebleven. Als u uw wachtwoord vergeten bent, kies dan voor 'wachtwoord vergeten'; u hoeft geen nieuw account aan te maken.

Als u zich in de toekomst abonneert op een andere krant van DPG Media (w.o. AD, Trouw en De Volkskrant) kunt u eenvoudig hetzelfde account blijven gebruiken.

Uw De Gelderlander abonnement wijzigen

Via online formulieren op de website van De Gelderlander kunt u eenvoudig uw adresgegevens wijzigen, , het rekeningnummer wijzigen waarvan het abonnementsgeld wordt geïncasseerd of uw emailadrs wijzigen. Hou voor de verwerking rekening met een periode van 2 weken.

Verhuist u naar buiten het verspreidingsgebied van De Gelderlander? Bel dan tijdens kantooruren met de klantenservice via 088-0139950. Zij kunnen u verder informeren over de (digitale) mogelijkheden.

Als u een doorlopend abonnement op De Gelderlander heeft kunt op het online formulier voor het rekeningnummer ook kiezen voor een andere (langere) betaalfrequentie. Als u nu bijvoorbeeld per kwartaal betaalt en zeker weet dat u nog wel een half jaar of jaar van de krant wil genieten, kunt u kiezen voor een betaling per half jaar of jaar. Dit is in de regel iets voordeliger.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee