Cookiebeleid

JJ Internet Projects (JJIP, KvK 24315808) is eigenaar en beheerder van de volgende websites: Abonnement.nl, Abonnement.be, Proefabonnement.nl en Thuisstudie.nl. Als u een van onze websites bezoekt, stemt u automatisch in met het gebruik van cookies. Hieronder leggen we uit hoe en welke cookies precies worden ingezet.

Wat is een cookie?

In dit Cookiebeleid wordt uitgelegd wanneer en waarom cookies naar bezoekers van de website (‘we’, ‘wij’, ‘ons’ of ‘onze’) mogen worden verstuurd. Cookies zijn tekstbestanden die een website opslaat op de harde schijf of een ander apparaat waarmee de website wordt bezocht om gegevens bij te houden. Dankzij cookies kunnen we belangrijke informatie onthouden en uw gebruik van de website vergemakkelijken.

Een cookie bevat doorgaans de naam van het domein waarvan het cookie afkomstig is, de ‘levensduur’ van het cookie en een willekeurig gegenereerd uniek nummer of een andere waarde. Bepaalde cookies worden op de website gebruikt, ongeacht of u bent aangemeld bij uw account of niet.

Sessiecookies zijn tijdelijke cookies die in het cookiebestand van uw browser bewaard blijven totdat u de website verlaat. Permanente cookies blijven langer in uw browser opgeslagen (hoewel de duur afhangt van de levensduur van het specifieke cookie). Wanneer we sessiecookies gebruiken om het totale aantal bezoekers van onze website te tracken, gebruiken we anonieme, verzamelde gegevens (de cookies zelf bevatten geen persoonsgegevens).

Hoe gebruiken wij cookies?

Zoals de meeste websites gebruiken wij cookies voor allerlei doeleinden ter verbetering van uw online ervaring, voor analyses en marketing, maar we gebruiken cookies op de website met name voor de volgende doeleinden:

AnalyseWe gebruiken cookies voor het analyseren van gebruikersactiviteit om onze website te verbeteren. We kunnen bijvoorbeeld cookies gebruiken om totaalpatronen te bekijken, zoals het gemiddelde aantal zoekopdrachten van gebruikers. Op basis van deze gegevens proberen wij de website continue te verbeteren.

Voorkeuren en gebruikerservaring   We gebruiken cookies om bepaalde informatie over gebruikers te verzamelen, zoals browsertype, server, taalvoorkeuren en landinstelling, om gebruikersvoorkeuren op onze website op te slaan en uw ervaring consistenter en gemakkelijker te maken. We kunnen bijvoorbeeld uw recente zoekopdrachten opslaan in een cookie zodat we deze zoekopdrachten gemakkelijk kunnen herhalen als u onze website weer bezoekt.

MarketingWe gebruiken cookies van externe partners zoals Google en Facebook voor marketingdoeleinden. Dankzij deze cookies kunnen wij u advertenties voor onze websites tonen op andere sites die u bezoekt op internet.

Referrals trackenWe gebruiken cookies om gebruikersactiviteiten te koppelen aan een externe website voor de gebruikersactiviteiten van gebruikers die door JJIP zijn doorverwezen naar deze externe website. Deze externe partners belonen JJIP voor de activiteiten van gebruikers die door ons zijn doorverwezen. Noch wij noch deze externe partners delen onderling persoonlijke gegevens.

VeiligheidWe gebruiken cookies om bepaalde soorten cyberaanvallen te beperken en voor fraudebeoordelingen en -onderzoeken.

Prestaties en gebruiksgemakWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat gebruikers een consistente gebruikerservaring hebben en we voeren A/B-tests uit op bepaalde onderdelen van onze website om de aangeboden producten te verbeteren. Bij een A/B-test worden opvolgende bezoekers van eenzelfde pagina, verschillende versies getoond (bijv. met een andere kleur of lettergrootte) om te bepalen welke versie het best werkt.

Cookies in uw browser beheren

Klik op onderstaande link om te zien hoe u de cookies kunt beheren, verwijderen en voorkomen voor de browser die u op dit moment gebruikt.

Mocht uw browser niet worden gevonden, kunt u de documentatie van uw specifieke browserleverancier raadplegen. U kunt ook de documentatie van uw mobiele apparaat raadplegen voor informatie over het uitschakelen van cookies op uw mobiele apparaat. Als u alle cookies uitschakelt, kunt u wellicht geen gebruik maken van alle functies van deze website.