klantenservice

Groener Wonen klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Groener Wonen abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Groener Wonen klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Groener Wonen niet ontvangen

Is Groener Wonen niet of beschadigd bezorgd? Bel dan tijdens kantooruren naar 076-8507012. Of mail naar abo.groenerwonen@vipmedia.nl. Vermeld indien mogelijk uw abonnementsnummer. U vindt deze op het adreslabel dat bij de Groener Wonen zit.

Adreswijziging doorgeven

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het magazine op een ander adres laten bezorgen? Geef dit door aan de uitgever door te mailen naar abo.groenerwonen@vipmedia.nl.

Vermeld in uw email duidelijk uw abonnementsnummer (deze vindt u op het adreslabel bij ieder nummer) het huidige adres, zoals bekend bij de uitgever, en het nieuwe adres. Alsmede de ingangsdatum. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Groener Wonen opzeggen

Wilt u uw Groener Wonen abonnement beëindigen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 via 076-8507012. Of mail naar abo.groenerwonen@vipmedia.nl.

Groener Wonen aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Groener Wonen aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere voordelige woonbladen op Abonnement.nl.

Groener Wonen op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee