klantenservice

Power Unlimited klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Power Unlimited abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Power Unlimited klantenservice is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 12:00.

Power Unlimited niet ontvangen

Is Power Unlimited niet of beschadigd bezorgd? Bel dan maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 12:00 met 023-536-4401. Of mail naar klantenservice@reshift.nl.

Adreswijziging doorgeven

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het magazine op een ander adres laten bezorgen? Geef dit door aan de uitgever door te mailen naar klantenservice@reshift.nl. Vermeld in uw email duidelijk het huidige adres, zoals bekend bij de uitgever, en het nieuwe adres. Alsmede de ingangsdatum. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 6 weken.

Power Unlimited opzeggen

Wilt u uw Power Unlimited abonnement beëindigen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 12:00 via 023-536-4401. Of mail naar klantenservice@reshift.nl.

Een doorlopend abonnement op Power Unlimited kan (na een eventuele actieperiode) op ieder moment worden opgezegd. Houdt u voor Power Unlimited rekening met een opzegtermijn van een maand. (Bekijk hieralgemene voorwaarden van Reshift.)

Power Unlimited aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Power Unlimited aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere voordelige  computerbladen op Abonnement.nl.

Power Unlimited op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee