klantenservice

Scandinavian Living klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw tijdschrift neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

VIP Media
Telefoon: 076-8507016
Email: abo.living@vipmedia.nl
Website: http://vipmedia.nl/nl/contact

Scandinavian Living klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 12:00.

Scandinavian Living bezorging

Is Scandinavian Living niet of beschadigd bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. En stuur een email naar abo.living@vipmedia.nl. U ontvangt in principe een nieuw exemplaar.

Scandinavian Living opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 12:00 via 076-8507016.

U kunt ook mailen naar abo.living@vipmedia.nl. Of schrijven naar Scandinavian Living Klantenservice, Postbus 7272, 4800 GG Breda. Vermeld altijd uw persoonlijke gegevens en uw abonneenummer. (U vindt het abonneenummer op de acceptgiro of het adresetiket van het magazine.)

Klik op onderstaande link voor de veelgestelde vragen en abonnementsvoorwaarden.
https://living.mijntijdschrift.net/service

Scandinavian Living en andere aanbiedingen

Heeft u nog geen Scandinavian Living abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor Scandinavian Living. Of kies voor een van de andere woonbladen of lifestylebladen op Abonnement.nl.

Scandinavian Living op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee