klantenservice

De Tuin op Tafel klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw tijdschrift neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

VIP Media
Telefoon: 076-5301718
Email: abo.tot@vipmedia.nl
Website: http://vipmedia.nl/nl/contact

De Tuin op Tafel klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 12:00.

De Tuin op Tafel bezorging

Is De Tuin op Tafel niet of beschadigd bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. En stuur een email naar abo.tot@vipmedia.nl. U ontvangt in principe een nieuw exemplaar.

De Tuin op Tafel opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 12:00 via 076-5301718.

U kunt ook mailen naar abo.tot@vipmedia.nl. Of schrijven naar De Tuin op Tafel Klantenservice, Postbus 7272, 4800 GG Breda. Vermeld altijd uw persoonlijke gegevens en uw abonneenummer. (U vindt het abonneenummer op de acceptgiro of het adresetiket van het magazine.)

Klik op onderstaande link voor de veelgestelde vragen en abonnementsvoorwaarden.
https://tuinoptafel.mijntijdschrift.net/service

De Tuin op Tafel en andere aanbiedingen

Heeft u nog geen De Tuin op Tafel abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor De Tuin op Tafel. Of kies voor een van de andere tijdschriften over gezondheid en welzijn of reismagazines op Abonnement.nl.

De Tuin op Tafel op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee