klantenservice

Libelle klantenservice


Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Libelle abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

DPG Media Magazines

Telefoon: 088-550 0113
Facebook: https://www.facebook.com/libelleNL
Twitter: https://twitter.com/Libelle
Website: https://www.libelle.nl/klantenservice/

Libelle klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 21:00.
Libelle bezorging

PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Libelle een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Libelle echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-550 0113 (op werkdagen van 09:00 tot 21:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Libelle. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Libelle digitaal lezen

Met een Libelle abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.nl/activeer.

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Libelle opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 21:00 via 088-550 0113. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/1768-40_de-merken-van-sanoma/

Libelle op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee