klantenservice

V'GAN Lifestyle Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw tijdschrift neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

VIP Media
Telefoon: 076–8507012
Email: vgan@vipmedia.nl
Website: http://vipmedia.nl/nl/contact

V'GAN Lifestyle Magazine klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 12:00.

V'GAN Lifestyle Magazine bezorging

Is V'GAN Lifestyle Magazine niet of beschadigd bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. En stuur een email naar vgan@vipmedia.nl. U ontvangt in principe een nieuw exemplaar.

V'GAN Lifestyle Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 12:00 via 076–8507012.

U kunt ook mailen naar vgan@vipmedia.nl. Of schrijven naar V'GAN Lifestyle Magazine Klantenservice, Postbus 7272, 4800 GG Breda. Vermeld altijd uw persoonlijke gegevens en uw abonneenummer. (U vindt het abonneenummer op de acceptgiro of het adresetiket van het magazine.)

Klik op onderstaande link voor de veelgestelde vragen en abonnementsvoorwaarden.
https://v-gan.mijntijdschrift.net/service

V'GAN Lifestyle Magazine en andere aanbiedingen

Heeft u nog geen V'GAN Lifestyle Magazine abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor V'GAN Lifestyle Magazine. Of kies voor een van de andere kookbladen of tijdschriften over gezondheid en welzijn op Abonnement.nl.

V'GAN Lifestyle Magazine op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee