klantenservice

Wetenschap in Beeld klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw tijdschrift neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

VIP Media
Telefoon: 076-8507016
Email: abo.wib@vipmedia.nl
Website: http://vipmedia.nl/nl/contact

Wetenschap in Beeld klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 12:00.

Wetenschap in Beeld bezorging

Is Wetenschap in Beeld niet of beschadigd bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. En stuur een email naar abo.wib@vipmedia.nl. U ontvangt in principe een nieuw exemplaar.

Wetenschap in Beeld opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 12:00 via 076-8507016.

U kunt ook mailen naar abo.wib@vipmedia.nl. Of schrijven naar Wetenschap in Beeld Klantenservice, Postbus 7272, 4800 GG Breda. Vermeld altijd uw persoonlijke gegevens en uw abonneenummer. (U vindt het abonneenummer op de acceptgiro of het adresetiket van het magazine.)

Klik op onderstaande link voor de veelgestelde vragen en abonnementsvoorwaarden.
https://wib.mijntijdschrift.net/service

Wetenschap in Beeld en andere aanbiedingen

Heeft u nog geen Wetenschap in Beeld abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor Wetenschap in Beeld. Of kies voor een van de andere wetenschappelijke tijdschriften of hobbybladen op Abonnement.nl.

Wetenschap in Beeld op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee