klantenservice

Kan ik een abonnement cadeau doen?

Wilt u een abonnement op een krant cadeau doen? Neem dan telefonisch contact op met de uitgever. Dit kan niet online worden verwerkt.

 

Op Abonnement.nl en Proefabonnement.nl vindt u de cadeauabonnementen onder een apart kopje onder de aanbiedingen voor 'normale' abonnementen. Ziet u bij een tijdschrift geen kop "Cadeauabonnementen" dan is helaas niet mogelijk om een abonnement cadeau te doen. Wij adviseren u dan om rechtstreeks contact op te nemen met de uitgever.

Is het wel mogelijk een abonnement cadeau te doen, vult u dan eerst uw eigen gegevens in. En hierna die van de ontvanger. Wanneer deze het afgesproken aantal nummers heeft ontvangen, stopt de bezorging automatisch.

Hieronder vindt u links naar een aantal cadeausuggesties.

Een cadeauabonnement op hetzelfde adres

Het is in principe mogelijk om een abonnement cadeau te doen op hetzelfde adres. Bijvoorbeeld aan een kind of partner. Controleer in dit geval echter altijd goed de bevestiging door de uitgever. Het komt voor dat de aanvraag wordt verwerkt als een normaal abonnement in plaats van een cadeauabonnement. En mogelijk is het abonnement in dit geval tot wederopzegging.

Als dit inderdaad het geval is, kunt u het best direct contact opnemen met de uitgever om aan te geven dat u het abonnement per vervaldatum wil opzeggen. Lees hier hoe u kunt opzeggen.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee