klantenservice

Noordhollands Dagblad klantenservice

Onderstaande informatie geldt ook voor de volgende regionale edities van het Noordhollands Dagblad: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant, Schager Courant.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Noordhollands Dagblad abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Holland Media Combinatie
Telefoon: 088-8241111 (lokaal tarief)
Email: lezersservice@hollandmediacombinatie.nl
Website: https://service.noordhollandsdagblad.nl/

Noordhollands Dagblad klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. En op zaterdag uitsluitend voor bezorgklachten van 08:00 tot 11:00.

Noordhollands Dagblad digitaal lezen

Heeft u een Noordhollands Dagblad abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Klik op onderstaande link voor alle informatie over de digitale mogelijkheden.
https://service.noordhollandsdagblad.nl/catalogus/digitaal-lezen

Noordhollands Dagblad bezorging

De krant wordt doordeweeks voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08:00. Is Noordhollands Dagblad niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://service.noordhollandsdagblad.nl/catalogus/bezorgen

Noordhollands Dagblad vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan de klantenservice. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant tijdelijk bezorgen op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.
https://service.noordhollandsdagblad.nl/catalogus/vakantie

Noordhollands Dagblad opzeggen

Wilt u de krant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 088-8241111. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://service.noordhollandsdagblad.nl/pagina/uw-abonnement-opzeggen

Naar Noordhollands Dagblad op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee