klantenservice

IJmuider Courant klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Holland Media Combinatie
Telefoon: 088-8241111 (lokaal tarief)
Email: lezersservice@hollandmediacombinatie.nl
Website: https://service.ijmuidercourant.nl/

IJmuider Courant klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. En op zaterdag uitsluitend voor bezorgklachten van 08:00 tot 11:00.

IJmuider Courant digitaal lezen

Heeft u een IJmuider Courant abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Klik op onderstaande link voor alle informatie over de digitale mogelijkheden.
https://service.ijmuidercourant.nl/catalogus/digitaal-lezen

IJmuider Courant bezorging

De krant wordt doordeweeks voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08:00. Is IJmuider Courant niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://service.ijmuidercourant.nl/catalogus/bezorgen

IJmuider Courant vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan de klantenservice. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant tijdelijk bezorgen op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.
https://service.ijmuidercourant.nl/catalogus/vakantie

IJmuider Courant opzeggen

Wilt u de krant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 088-8241111. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://service.ijmuidercourant.nl/pagina/uw-abonnement-opzeggen

Naar IJmuider Courant op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee