Elsevier Weekblad klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Elsevier Weekblad abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

ONE Business
Telefoon: 085-8888151
Email: klantenservice@elsevierweekblad.nl
Facebook: https://www.facebook.com/EWmagazinenl
Twitter: https://twitter.com/ewmagazinenl
Website: https://www.elsevierweekblad.nl/klantenservice/

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Elsevier Weekblad bezorging

Is het blad niet of beschadigd bezorgd? Geeft u dit dan door aan de uitgever. Neem hiervoor telefonisch contact op via 085-8888151 of mail naar klantenservice@elsevierweekblad.nl.

Elsevier Weekblad digitaal

Met een abonnement op Elsevier Weekblad heeft u toegang tot alle online artikelen en edities van Elsevier Weekblad via uw PC, tablet of smartphone. U leest de digitale editie van Elsevier Weekblad via elsevierweekblad.nl of de Elsevier Weekblad app, beschikbaar voor iOS en Android.

Google App Store Apple App Store

Heeft u nog geen account? Registreer u dan eenmalig via onderstaande link met behulp van uw abonneenummer (deze vindt u in de welkoms-e-mail en/of de verpakking van het blad). https://www.elsevierweekblad.nl/registratie-voor-abonnees/

Meer informatie over inloggen vindt u ook op onderstaande pagina. Heeft u hierna nog vragen of opmerkingen, mailt u dan naar technischehelpdesk@onebusiness.nl.
https://www.elsevierweekblad.nl/service/veelgestelde-vragen/#inloggen1

Elsevier Weekblad opzeggen

Wilt u uw Elsevier Weekblad abonnement opzeggen? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan via 085–8885585 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). U ontvangt per email een bevestiging van de opzegging. Houdt u rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van New Skool Media.
https://www.newskoolmedia.nl/leveringsvoorwaarden/

Elsevier Weekblad aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor Elsevier Weekblad.

Elsevier Weekblad op abonnement.nl