klantenservice

EW klantenservice

EW is de nieuwe naam van Elsevier Weekblad.


Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend EW abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Roularta Media Magazine
Telefoon: 020-8947553
Email: klantenservice@ewmagazine.nl
Facebook: https://www.facebook.com/EWmagazinenl
Twitter: https://twitter.com/ewmagazinenl
Website: https://www.ewmagazine.nl/service

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

EW niet ontvangen

Is het magazine niet of beschadigd bezorgd? Geeft u dit dan door aan de uitgever. Neem hiervoor telefonisch contact op via 020-8947553 of mail naar klantenservice@ewmagazine.nl.

EW digitaal

Met een abonnement op EW Magazine heeft u toegang tot alle online artikelen en edities van EW Magazine via uw PC, tablet of smartphone. U leest de digitale editie van EW Magazine via elsevierweekblad.nl of de EW Magazine app, beschikbaar voor iOS en Android.

Google App Store Apple App Store

Heeft u nog geen account? Registreer u dan eenmalig via onderstaande link met behulp van uw abonneenummer (deze vindt u in de welkoms-e-mail en/of de verpakking van het blad). https://www.elsevierweekblad.nl/registratie-voor-abonnees/

Meer informatie over inloggen vindt u ook op onderstaande pagina. Heeft u hierna nog vragen of opmerkingen, mailt u dan naar technischehelpdesk@onebusiness.nl.
https://www.elsevierweekblad.nl/service/veelgestelde-vragen/#inloggen1

EW opzeggen

Wilt u uw EW magazine abonnement opzeggen? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan via 020-8947553 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). U ontvangt per email een bevestiging van de opzegging. Houdt u rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden.
https://roularta.nl/voorwaarden/levering-en-webshopvoorwaarden/

EW magazine aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor EW Magazine.

EW Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee