Service

Welkom
Aanmelden  Aanmelden

Hoe moet ik mijn krant of tijdschrift opzeggen?

Hoe u moet opzeggen verschilt per uitgever. In vrijwel alle gevallen vindt u voorin in het tijdschrift of dagblad (bij het colofon) een korte beschrijving hoe u kunt opzeggen. Hier vindt u ook de contactgegevens.

Opzeggen kan in de regel telefonisch, per e-mail, schriftelijk en/of via een login bij een service portal. Het is in ieder geval wettelijk bepaald dat u kunt opzeggen via dezelfde kanalen als waarop u zich kunt aanmelden. Met andere woorden, als u zich telefonisch heeft kunnen abonneren, kunt u zich ook telefonisch afmelden. En als u zich via internet heeft geabonneerd, moet u ook via internet (of per email) dit abonnement weer kunnen opzeggen. (Dit betekent overigens niet dat u uw abonnement via ons kunt opzeggen. U heeft immers geen overeenkomst met ons, maar met de uitgever.)

Contactgegevens
Voor contactgegevens van de uitgever gaat u naar de aanbiedingenpagina van het tijdschrift of de krant op Abonnement.nl. Alternatief kunt u ook in het zoekveld op deze website de titel invullen. U krijgt dan vanzelf de bijbehorende uitgever te zien. Klik hierop en u heeft de contactgegevens. 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee