Service

Welkom
Aanmelden  Aanmelden

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?

Na de overeengekomen abonnementsperiode is de opzegtermijn maximaal 3 maanden. De meeste (grote) uitgevers van dag- en weekbladen hanteren echter een opzegtermijn 1 maand. Alleen bij tijdschriften die minder dan 1 keer per maand verschijnen geldt een opzegtermijn van maximaal 3 maanden. U zit dus nergens, zoals vroeger, “voor weer een jaar aan vast”. In de bevestigingsbrief van de uitgever en het colofon (voor- of achterin ieder nummer) vindt u meer informatie.

Let wel: het betreft hier de opzegtermijn na de actieperiode. Dus als u bent ingegaan op een aanbieding voor een jaarabonnement, kunt u deze niet tussentijds beëindigen. Hetzelfde geldt voor kortere abonnementsperiodes. Pas wanneer deze periode is afgelopen, kunt u tussentijds opzeggen.

Opzeggingen dient u door te geven aan de uitgever.

Contactgegevens
Voor contactgegevens van de uitgever gaat u naar de aanbiedingenpagina van het tijdschrift of de krant op Abonnement.nl. Alternatief kunt u ook in het zoekveld op deze website de titel invullen. U krijgt dan vanzelf de bijbehorende uitgever te zien. Klik hierop en u heeft de contactgegevens.

Contactgegevens veranderen. Soms zonder dat wij het weten. Dus mocht u er achterkomen dat gegevens verouderd zijn, laat het ons alstublieft weten. Bij voorbaat hartelijk dank!Was dit antwoord nuttig? Ja Nee