klantenservice

4WD Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend 4WD Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

4WD Magazine klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

4WD Magazine niet ontvangen

Is 4WD Magazine niet of beschadigd bezorgd? Bel dan tijdens kantooruren naar 0346-213029. Of mail naar svzijl@4wdmagazine.nl. Vermeld indien mogelijk uw abonnementsnummer. U vindt deze op het adreslabel dat bij de 4WD Magazine zit.

Adreswijziging doorgeven

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het magazine op een ander adres laten bezorgen? Geef dit door aan de uitgever door te mailen naar svzijl@4wdmagazine.nl.

Vermeld in uw email duidelijk uw abonnementsnummer (deze vindt u op het adreslabel bij ieder nummer) het huidige adres, zoals bekend bij de uitgever, en het nieuwe adres. Alsmede de ingangsdatum. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

4WD Magazine opzeggen

Wilt u uw 4WD Magazine abonnement beëindigen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 via 0346-213029. Of mail naar svzijl@4wdmagazine.nl.

Een doorlopend abonnement op 4WD Magazine kan (na een eventuele actieperiode) op ieder moment worden opgezegd. Houdt u voor 4WD Magazine rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Lees de algemene voorwaarden van 4WD Magazine voor alle voorwaarden.

4WD Magazine aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele 4WD Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere voordelige autobladen op Abonnement.nl.

4WD Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee