klantenservice

AD klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

AD klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

AD digitaal lezen

Heeft u een AD abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Klik op onderstaande link voor alle informatie over de digitale mogelijkheden.
https://www.ad.nl/service/digitaal

AD niet ontvangen

De krant wordt doordeweeks voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08:00. Is AD niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.ad.nl/service/bezorging

AD vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan AD. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant bezorgen bij familie of vrienden op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.
https://www.ad.nl/service/vakantie

AD opzeggen

Wilt u uw AD abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 088-050 5050. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.ad.nl/service/opzeggen

Naar AD op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee