klantenservice

Alles over Geschiedenis klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Alles over Geschiedenis magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Alles over Geschiedenis magazine klantenservice (verzorgd door Aboland) is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Alles over Geschiedenis niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Alles over Geschiedenis magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is het magazine echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 024-202-7821 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Adreswijziging doorgeven aan Alles over Geschiedenis

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Alles over Geschiedenis magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Alles over Geschiedenis opzeggen

Wilt u uw Alles over Geschiedenis abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 024-202-7821. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Wettelijk geldt een maximale opzegtermijn van 3 maanden voor titels die mínder dan 1 keer per maand verschijnen. Voor tijdschriften, die maandelijks of vaker uitkomen, geldt een opzegtermijn van maximaal 1 maand. Bekijk de algemene voorwaarden van F&L Media voor eventuele aanvullingen hierop.

Alles over Geschiedenis aanbiedingen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Alles over Geschiedenis aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere geschiedenis magazines op Abonnement.nl.

Alles over Geschiedenis op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee