klantenservice

AmericA Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend AmericA Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De klantenservice voor AmericA Magazine wordt verzorgd door SP Abonneeservice en is telefonisch bereikbaar via 088-110-2061 op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

AmericA Magazine niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat AmericA Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is echter AmericA Magazine niet bezorgd? Of beschadigd bij u afgeleverd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-110-2061 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar america@spabonneeservice.nl.

Bezorgklachten kunt u ook doorgeven via een online formulier op de website van AmericA Magazine.

Verhuizing doorgeven aan AmericA Magazine

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van AmericA Magazine via 088-110-2061 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Tot slot kunt u verhuizingen doorgeven via het online formulier op de website van AmericA Magazine.

Houd in alle gevallen rekening met een verwerkingstijd van 6 weken.

AmericA Magazine digitaal lezen

Als abonnee leest u gratis de digitale editie van AmericA Magazine in de speciale app. Nieuwe abonnees ontvangen de inloggegevens per mail. Heeft u als abonnee vragen hierover? Dan kunt u deze stellen via america@spabonneeservice.nl of bellen met 088-110-2061.

AmericA Magazine opzeggen

Wilt u uw AmericA Magazine abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088-110-2061. Of mail naar america@spabonneeservice.nl. Tot slot kunt u opzeggen via een online formulier op de website van AmericA Magazine.

Houd in alle gevallen rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

AmericA Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de AmericA Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere reisbladen op Abonnement.nl.

AmericA Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee