klantenservice

Archeologie Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Archeologie Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Virtùmedia B.V.
Telefoon: 085-0407400
Email: klantenservice@virtumedia.nl
Facebook: https://www.facebook.com/ArcheologieOnline
Twitter: https://twitter.com/archeologieweb
Website: https://archeologieonline.nl/contact

Archeologie Magazine klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00.

Archeologie Magazine bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Archeologie Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Archeologie Magazine echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0407400 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Archeologie Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op ArcheologieOnline.

Archeologie Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0407400. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

U kunt ook online uw Archeologie Magazine abonnement stopzetten via het desbetreffende formulier op ArcheologieOnline.

Archeologie Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Archeologie Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere kunst- en cultuurmagazines op Abonnement.nl.

Archeologie Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee