klantenservice

Linda klantenservice

Onderstaande informatie geldt voor Linda en Linda Meiden.


Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Linda abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

DPG Media Magazines
Telefoon: 020-808 8724
Facebook: https://www.facebook.com/linda.nl/
Twitter: https://twitter.com/lindamagazine
Website: https://klantenservice.linda.nl/nl/support/home

Linda klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00. En op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Linda bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Linda een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Linda echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 020-808 8724 (op werkdagen van 09:00 tot 18:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Linda. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Linda digitaal lezen

Met een Linda abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://www.tijdschrift.nl/linda.

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Linda opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 18:00 via 020-808 8724. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.linda.nl/leveringsvoorwaarden/

Linda aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken, voor Linda en honderden andere tijdschriften en kranten.

Linda op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee