klantenservice

De Volkskrant klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De Volkskrant klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

De Volkskrant digitaal lezen

Heeft u een De Volkskrant abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Klik op onderstaande link voor alle informatie over de digitale mogelijkheden.
https://www.volkskrant.nl/service/digitaal

De Volkskrant niet ontvangen

De krant wordt doordeweeks voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08:00. Is De Volkskrant niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.volkskrant.nl/service/bezorging

De Volkskrant vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan de klantenservice. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant bezorgen op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.
https://www.volkskrant.nl/service/vakantie

De Volkskrant opzeggen

Wilt u De Voklskrant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 088-0561 561. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.volkskrant.nl/service/opzeggen

Naar De Volkskrant op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee