klantenservice

Brabants Dagblad klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Brabants Dagblad klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Brabants Dagblad digitaal lezen

Heeft u een Brabants Dagblad abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Klik op onderstaande link voor alle informatie over de digitale mogelijkheden.
https://www.bd.nl/service/digitaal

Brabants Dagblad niet ontvangen

De krant wordt doordeweeks voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08:00. Is Brabants Dagblad niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.bd.nl/service/bezorging

Brabants Dagblad vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan Brabants Dagblad. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant bezorgen bij familie of vrienden op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.
https://www.bd.nl/service/vakantie

Brabants Dagblad opzeggen

Wilt u uw BD abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 088-0139930. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.bd.nl/service/opzeggen

Naar Brabants Dagblad op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee