Service

Welkom
Aanmelden  Aanmelden

Eindhovens Dagblad klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De Persgroep
088-0139665
lezersservice@ed.nl
http://www.ed.nl/service

De Volkskrant klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Eindhovens Dagblad digitaal lezen

Heeft u een Eindhovens Dagblad abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Klik op onderstaande link voor alle informatie over de digitale mogelijkheden.
https://www.ed.nl/service/digitaal

Eindhovens Dagblad bezorging

De krant wordt doordeweeks voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08:00. Is Eindhovens Dagblad niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.ed.nl/service/bezorging

Eindhovens Dagblad vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan Eindhovens Dagblad. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant bezorgen bij familie of vrienden op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.
https://www.ed.nl/service/vakantie

Eindhovens Dagblad opzeggen

Wilt u de krant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 088-0139665. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.ed.nl/service/opzeggen

Naar Eindhovens Dagblad op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee