klantenservice

Haarlems Dagblad klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Holland Media Combinatie
Telefoon: 088-8241111 (lokaal tarief)
Email: lezersservice@hollandmediacombinatie.nl
Website: https://service.haarlemsdagblad.nl/

Haarlems Dagblad klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. En op zaterdag uitsluitend voor bezorgklachten van 08:00 tot 11:00.

Haarlems Dagblad digitaal lezen

Heeft u een Haarlems Dagblad abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Klik op onderstaande link voor alle informatie over de digitale mogelijkheden.
https://service.haarlemsdagblad.nl/catalogus/digitaal-lezen

Haarlems Dagblad bezorging

De krant wordt doordeweeks voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08:00. Is Haarlems Dagblad niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://service.haarlemsdagblad.nl/catalogus/bezorgen

Haarlems Dagblad vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan de klantenservice. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant tijdelijk bezorgen op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.
https://service.haarlemsdagblad.nl/catalogus/vakantie

Haarlems Dagblad opzeggen

Wilt u de krant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 088-8241111. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://service.haarlemsdagblad.nl/pagina/uw-abonnement-opzeggen

Naar Haarlems Dagblad op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee