klantenservice

De Gooi- en Eemlander klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Holland Media Combinatie
Telefoon: 088-8241111 (lokaal tarief)
Email: lezersservice@hollandmediacombinatie.nl
Website: https://service.gooieneemlander.nl/

De Gooi en Eemlander klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. En op zaterdag uitsluitend voor bezorgklachten van 08:00 tot 11:00.

De Gooi en Eemlander digitaal lezen

Heeft u een De Gooi en Eemlander abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Klik op onderstaande link voor alle informatie over de digitale mogelijkheden.
https://service.gooieneemlander.nl/catalogus/digitaal-lezen

De Gooi en Eemlander bezorging

De krant wordt doordeweeks voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08:00. Is De Gooi en Eemlander niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://service.gooieneemlander.nl/catalogus/bezorgen

De Gooi en Eemlander vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan de klantenservice. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant tijdelijk bezorgen op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.
https://service.gooieneemlander.nl/catalogus/vakantie

De Gooi en Eemlander opzeggen

Wilt u de krant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 088-8241111. Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://service.gooieneemlander.nl/pagina/uw-abonnement-opzeggen

Naar De Gooi en Eemlander op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee