klantenservice

Dans Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Dans Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Virtùmedia B.V.
Telefoon: 085-0407400
Email: klantenservice@virtumedia.nl
Facebook: https://www.facebook.com/DansMagazine
Twitter: https://twitter.com/AllesOverDans
Website: https://dansmagazine.nl/contact

Dans Magazine klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00.

Dans Magazine bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Dans Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Dans Magazine echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0407400 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Dans Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van Dans Magazine.

Dans Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0407400. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

U kunt ook online uw Dans Magazine abonnement stopzetten via het desbetreffende formulier op de website van Dans Magazine.

Dans Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Dans Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere kunst- en cultuurmagazines op Abonnement.nl.

Dans Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee