klantenservice

Ons Amsterdam klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Ons Amsterdam abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Virtùmedia B.V.
Telefoon: 085-0160075
Email: lezersservice@onsamsterdam.nl
Facebook: https://www.facebook.com/OnsAmsterdam/
Twitter: https://twitter.com/OnsAmsterdam
Website: https://onsamsterdam.nl/colofon

Ons Amsterdam klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00.

Ons Amsterdam bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Ons Amsterdam een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Ons Amsterdam echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0160075 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Ons Amsterdam. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

Ons Amsterdam opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0160075. Houd rekening met een opzegtermijn van 2 maanden.

Ons Amsterdam abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Ons Amsterdam aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere cultuurmagazines op Abonnement.nl.

Ons Amsterdam op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee