klantenservice

Vrij Nederland klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Vrij Nederland abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

WPG Media
Telefoon: 085-0293181
Email: klantenservice@vn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/vrijnederland/
Twitter: https://twitter.com/vrij_nederland/
Website: https://www.vn.nl/service/veel-gestelde-vragen/

Vrij Nederland klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Vrij Nederland niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Vrij Nederland een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Vrij Nederland echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0293181 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Vrij Nederland. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Vrij Nederland digitaal lezen

Als Vrij Nederland Online-abonnee en Vrij Nederland Compleet-abonnee heeft u toegang tot alles van Vrij Nederland online. U moet hiervoor wel uw online account aanmaken door op de website van Vrij Nederland rechtsboven op "Log in" te klikken. Kies hierna voor "Maak je account aan".

Voor gratis toegang heeft u uw abonneenummer. Deze vindt u op de adressticker op de verpakking én in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na het afsluiten van het abonnement. Heeft u deze niet meer? Vraag dan uw abonneenummer op bij de klantenservice van Vrij Nederland via 085-0293181 of klantenservice@vn.nl.

Vrij Nederland opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0293181. Of mail naar klantenservice@vn.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van WPG.
https://www.wpg.nl/algemene-voorwaarden

Vrij Nederland abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Vrij Nederland aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere opiniebladen op Abonnement.nl.

Vrij Nederland op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee