klantenservice

Yoga Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Yoga Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

WPG Media
Telefoon: 085-0293 185
Email: yoga.abonnement@weekbladpers.nl
Facebook: https://www.facebook.com/YogaMagazineNL/
Twitter: https://twitter.com/yogamagazinenl
Website: https://www.yogaonline.nl/contact/

Yoga Magazine klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00.

Yoga Magazine niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Yoga Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Yoga Magazine echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0293 185 (op werkdagen van 08:30 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Yoga Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Yoga Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 08:30 tot 17:00 via 085-0293 185. Of mail naar yoga.abonnement@weekbladpers.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van WPG.
https://www.yogaonline.nl/abonnementsvoorwaarden/

Yoga Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Yoga Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere tijdschriften over gezondheid en welzijn.

Yoga Magazine op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee