klantenservice

Voetbal International (VI) klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Voetbal International abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Voetbal International B.V.
Telefoon: 088-004-2222
Email: service@vi.nl
Facebook: https://www.facebook.com/voetbalinternational
Twitter: https://twitter.com/VI_nl
Website: https://www.vi.nl/service-en-contact

Voetbal International klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Voetbal International bezorging

Voetbal International verschijnt wekelijks op woensdag. Alleen in de laatste week (52) van het jaar verschijnt er geen nummer. Abonnees ontvangen in plaats hiervan een extra dik Kerstnummer.

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat Voetbal International een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Voetbal International echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-004-2222 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Voetbal International. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

Voetbal International digitaal lezen

Met VI Kiosk App leest u het voetbalblad ook op uw tablet en smartphone. Eenmaal gedownload in de app edities overal offline te lezen. Maak hiervoor eerst een VI account aan. Download hierna de apps via onderstaande links. En log hierna in met behulp van uw account.

Google App Store Apple App Store

Heeft u nog vragen over digitaal lezen en de app? Neem contact op met VI klantenservice via 088-004-2222 of mail naar service@vi.nl.

Voetbal International opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088-004-2222. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.vi.nl/voorwaarden

Voetbal International abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Voetbal International aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere voetbalbladen op Abonnement.nl.

Voetbal International op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee