klantenservice

Psychologie Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Psychologie Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

WPG Media
Telefoon: 085-0293 188
Email: psychologie.abonnement@weekbladpers.nl
Facebook: https://www.facebook.com/psychologiemagazine/
Website: https://www.psychologiemagazine.nl/contact/

Psychologie Magazine klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00.

Psychologie Magazine niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Psychologie Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Psychologie Magazine echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0293 188 (op werkdagen van 08:30 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Psychologie Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Psychologie Magazine digitaal lezen

Als Psychologie Magazine abonnee heeft u toegang tot alle online artikelen van Psychologie Magazine. U moet hiervoor wel even uw account aanmaken. Door op www.psychologiemagazine.nl rechtsboven op 'Registreren' te klikken.

Voor gratis toegang heeft u uw abonneenummer. Deze vindt u op de adressticker op de verpakking én in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na het afsluiten van het abonnement. Heeft u deze niet meer? Vraag dan uw abonneenummer op bij de klantenservice van Psychologie Magazine via 085-0293 188 of psychologie.abonnement@weekbladpers.nl.

Psychologie Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 08:30 tot 17:00 via 085-0293 188. Of mail naar psychologie.abonnement@weekbladpers.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden.
https://www.psychologiemagazine.nl/abonnementsvoorwaarden/

Psychologie Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Psychologie Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere tijdschriften over gezondheid en welzijn.

Psychologie Magazine op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee