klantenservice

Maarten klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Maarten abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

F&L Media
 024-2027832
  klantenservice@maartenonline.nl
  contactgegevens
  veelgestelde vragen

Maarten klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Maarten digitaal

Door uzelf eenmalig te registreren voor uw persoonlijke online pagina, kunt u alle zaken rondom uw abonnement zelf regelen. Dit betreft ondermeer wijziging van persoonlijke gegevens, verhuizingen en tijdelijke (adres)wijzigingen. Daarnaast kunt u de nummers in PDF in downloaden.

U ontvangt tevens een e-mail met de digitale versie van de laatst verschenen editie van Maarten magazine. Deze e-mail wordt verstuurd naar alle abonnees waarvan het e-mailadres bekend is. Als u deze e-mail niet ontvangt, vul dan onderstaande formulier in.
https://www.maartenonline.nl/reactie-op-de-website/

Voor meer informatie over uw persoonlijke pagina en Maarten magazine digitaal kunt u terecht bij de veelgestelde vragen.

Maarten bezorging

Maarten magazine wordt 4 keer per jaar thuis bezorgd. Heeft u een nummer gemist? Of is deze beschadigd bezorgd? Geef dit dan door aan de klantenservice door te mailen naar klantenservice@maartenonline.nl.

Maarten opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 024-2027832. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. En bekijk de algemene voorwaarden van F&L voor alle abonnementsvoorwaarden.

TV gids aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor Maarten en opiniebladen.

opiniebladen op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee