klantenservice

Historisch Nieuwsblad klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Historisch Nieuwsblad abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

F&L Media
Telefoon: 024-2027831
Email: klantenservice@historischnieuwsblad.nl
Facebook: https://www.facebook.com/historischnieuwsblad
Twitter: https://twitter.com/HistorischNwsbl
Website: https://www.historischnieuwsblad.nl/veelgestelde-vragen/

Historisch Nieuwsblad klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Historisch Nieuwsblad bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Historisch Nieuwsblad een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Historisch Nieuwsblad echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 024-2027831 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Historisch Nieuwsblad. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Historisch Nieuwsblad digitaal lezen

Met een Historisch Nieuwsblad abonnement leest u iedere editie ook digitaal in de Historisch Nieuwsblad apps. Deze kunt via onderstaande links downloaden voor respectievelijk Android en Apple apparaten.

Google App Store Apple App Store

Historisch Nieuwsblad opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 024-2027831. Houdt u rekening van een opzegtermijn van tenminste 1 maand.

Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. En bekijk de algemene voorwaarden van F&L voor alle abonnementsvoorwaarden.

Historisch Nieuwsblad aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken, voor Historisch Nieuwsblad of bekijk de aanbiedingen voor andere geschiedenisbladen op Abonnement.nl.

Historisch Nieuwsblad op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee