klantenservice

Filosofie Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Filosofie Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

F&L Media
Telefoon: 024-2027830
Email: klantenservice@filosofiemagazine.nl
Facebook: https://www.facebook.com/FilosofieMagazine
Twitter: https://twitter.com/filomag/
Website: https://www.filosofie.nl/contact/

Filosofie Magazine klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Filosofie Magazine bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Filosofie Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Filosofie Magazine echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 024-2027830 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Filosofie Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van Filosofie Magazine.

Filosofie Magazine digitaal lezen

U ontvangt maandelijks, met het uitkomen van een nieuw nummer, van Filosofie Magazine een e-mail met een link naar de laatste digitale editie. Mocht u deze e-mail niet ontvangen (en deze staat ook niet in spamfolder) dan heeft de redactie waarschijnlijk niet uw (correcte) emailadres.

Om deze toe te voegen, logt u in op uw account en voegt uw e-mailadres toe aan uw gegevens. U kunt ook mailen naar klantenservice@filosofiemagazine.nl. Vermeld in deze email duidelijk uw adresgegevens en abonneenummer - deze vindt u op het adresetiket, bankafschrift en correspondentie.

Filosofie Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 024-2027830. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. En bekijk de algemene voorwaarden van F&L voor alle abonnementsvoorwaarden.

Filosofie Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Filosofie Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere populair-wetenschappelijke tijdschriften op Abonnement.nl.

Filosofie Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee