klantenservice

Classic Cars klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Classic Cars abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

F&L Media
Telefoon: 024-2027824
Email: klantenservice@classiccarsmagazine.nl
Facebook: https://www.facebook.com/classiccarsnl/
Website: https://www.fnl.nl/klantenservice

Classic Cars klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Classic Cars niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat Classic Cars een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Classic Cars echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 024-2027824 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar klantenservice@classiccarsmagazine.nl.

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch of per email contact op met de klantenservice van Classic Cars. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

Classic Cars opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 024-2027824. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand. Of mail naar klantenservice@classiccarsmagazine.nl.

Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. En bekijk de algemene voorwaarden van F&L voor alle abonnementsvoorwaarden.

Classic Cars abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Classic Cars aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere autobladen op Abonnement.nl.

Classic Cars op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee