klantenservice

Gardeners World klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Gardeners World abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

F&L Media
Telefoon: 024-2027827
Email: klantenservice@gardenersworldmagazine.nl
Facebook: https://www.facebook.com/GardenersWorldNL/
Website: https://www.gardenersworldmagazine.nl/contact/

Gardeners World klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Gardeners World niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat Gardeners World een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Gardeners World echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 024-2027827 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar klantenservice@gardenersworldmagazine.nl.

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch of per email contact op met de klantenservice van Gardeners World. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

Gardeners World opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 024-2027827. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand. Of mail naar klantenservice@gardenersworldmagazine.nl.

Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. En bekijk de algemene voorwaarden van F&L voor alle abonnementsvoorwaarden.

Gardeners World abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Gardeners World aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere tijdschriften over tuinen en buitenleven op Abonnement.nl.

Gardeners World op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee