klantenservice

iCreate Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend iCreate Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

F&L Media
Telefoon: 024-2027828
Email: klantenservice@icreatemagazine.nl
Facebook: https://www.facebook.com/iCreateNL/
Twitter: https://twitter.com/icreate_nl/
Website: https://www.icreatemagazine.nl/contact/

iCreate Magazine klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

iCreate Magazine niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat iCreate Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is iCreate Magazine echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 024-2027828 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar klantenservice@icreatemagazine.nl.

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch of per email contact op met de klantenservice van iCreate Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

iCreate Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 024-2027828. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand. Of mail naar klantenservice@icreatemagazine.nl.

Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. En bekijk de algemene voorwaarden van F&L voor alle abonnementsvoorwaarden.

iCreate Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de iCreate Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere computerbladen op Abonnement.nl.

iCreate Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee