360 Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend 360 Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

360 International Media
Email: abonneeservice@360international.nl
Facebook: https://www.facebook.com/360nl
Twitter: https://twitter.com/360nl
Website: https://www.360magazine.nl/contact

360 Magazine bezorging

Is 360 Magazine niet of beschadigd bezorgd? Stuur een email naar abonneeservice@360international.nl.

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Mail ook hiervoor de klantenservice van 360 Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

360 Magazine digitaal lezen

U kunt 360 Magazine op 2 manieren digitaal lezen. Via digitaal.360magazine.nl. Het ontwerp past zich aan aan uw apparaat (tablet of smartphone) zodat de leeservaring goed is. En via "Blendle": www.blendle.com. Als u uw 360 Magazine abonnement aan uw Blendle-account "koppelt": www.blendle.com/settings/subscriptions leest u 360 geheel gratis via Blendle.

Heeft u nog vragen over digitaal lezen? Mail naar abonneeservice@360international.nl.

360 Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Mail naar abonneeservice@360international.nl.

360 Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de 360 Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de opiniebladen op Abonnement.nl.

360 Magazine op abonnement.nl