De Telegraaf klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

TMG Landelijke Media (o.v. Mediahuis)
Telefoon: 088-8248241 (lokaal tarief)
Website: https://www.mijnmedia.nl/help_en_contact/

De Telegraaf klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00. En op zaterdag van 08:00 tot 11:00.

De Telegraaf digitaal lezen

Heeft u een De Telegraaf abonnement, maar is het u nog niet gelukt de krant digitaal te lezen? Bel naar 088-8248010 voor ondersteuning. Of klik op onderstaande link voor alle informatie over de online krant.
https://www.mijnmedia.nl/help_en_contact/de_digitale_krant/

Voor meer informatie over de kranten app van De Telegraaf klikt u op onderstaande link.
https://www.mijnmedia.nl/help_en_contact/de_telegraaf_krant_app/

De Telegraaf bezorging

De krant wordt op werkdagen voor 07:00 uur bezorgd. En op zaterdag voor 08:00. Is De Telegraaf niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link om een bezorgklacht door te geven.
https://www.mijnmedia.nl/bezorgklacht/

De Telegraaf vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan de klantenservice. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant tijdelijk bezorgen op een ander adres in Nederland. Bel tijdens kantooruren naar 088-8248242. Of klik op onderstaande link voor meer informatie en mogelijkheden.
https://www.mijnmedia.nl/help_en_contact/vakantieservice/

De Telegraaf opzeggen

Wilt u de krant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-8248201. Houdt u rekening met een opzegtermijn van één maand.

U kunt ook schriftelijk opzeggen door een brief te sturen naar: Telegraaf Klantenservice, Postbus 376, 1000 EB Amsterdam. Vermeld in uw brief uw volledige adresgegevens en de reden van opzegging. Houd u rekening met een verwerkingstermijn van 2 weken.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.mediahuis.nl/algemene-voorwaarden/abonnementsvoorwaarden/

Naar De Telegraaf op abonnement.nl