klantenservice

De Telegraaf klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Mediahuis Nederland BV
Telefoon: 088–824 8242 (lokaal tarief)
Whatsapp: 088–824 8242
Email: klantenservice@telegraaf.nl
Website: https://mijn.telegraaf.nl/

De Telegraaf klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00. En op zaterdag van 08:00 tot 11:00 voor bezorgklachten.advertentie  

De Telegraaf digitaal lezen

Heeft u een Telegraaf Digitaal of een Combi abonnement, dan kunt u de digitale krant en alle premium-artikelen op de site en in de app lezen. Klik op onderstaande link voor meer informatie over onze digitale mogelijkheden:
https://mijn.telegraaf.nl/help_en_contact/account_aanmaken_en_inloggen/

Via onderstaande links kunt u de apps van De Telegraaf downloaden voor Android en Apple.

Google App Store Apple App Store

De Telegraaf niet ontvangen

De krant wordt op werkdagen voor 07:00 uur bezorgd. En op zaterdag voor 08:00. Is De Telegraaf niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link om een bezorgklacht door te geven.
https://mijn.telegraaf.nl/bezorgmelding/

De Telegraaf vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan de klantenservice. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant tijdelijk bezorgen op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link om het eenvoudig zelf online te regelen:
https://mijn.telegraaf.nl/tijdelijke_wijziging

De Telegraaf opzeggen

Wilt u de krant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 088-8248242. Houdt u rekening met een opzegtermijn van één maand.

U kunt ook schriftelijk opzeggen door een brief te sturen naar: Telegraaf Klantenservice, Postbus 376, 1000 EB Amsterdam. Vermeld in uw brief uw volledige adresgegevens en de reden van opzegging. Houd u rekening met een verwerkingstermijn van 2 weken.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.mediahuis.nl/algemene-voorwaarden/abonnementsvoorwaarden/

Naar De Telegraaf op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee