NRC Handelsblad klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

NRC Media
Telefoon: 088-5720572
Website: https://service.nrc.nl/contact

NRC Handelsblad klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 19:45 en op zaterdag van 9:00 tot 13:00.

NRC Handelsblad digitaal lezen

Om het NRC Handelsblad digitaal te lezen moet u eerst een account aanmaken op de website van NRC. Hierna koppelt u eenvoudig uw account aan uw NRC Handelsblad abonnement. Dit doet u met uw relatienummer. U vindt deze op uw factuur of in de omschrijving van de automatische incasso.

Hierna kunt u de digitale krant lezen op uw smartphone of tablet met behulp van de beschikbare Android en iOS (Apple) apps van het NRC. En online op uw computer. Voor dit laatste gaat u naar onderstaande pagina:
https://www.nrc.nl/handelsblad/

Komt u er niet uit? Roep dan de hulp in van de klantenservice via onderstaande link of via 088-5720572 (op werkdagen van 8:00 tot 19:45 en op zaterdag van 9:00 tot 13:00.
https://service.nrc.nl/formulier/digitaal

NRC Handelsblad bezorging

De krant wordt doordeweeks voor 18:30 en op zaterdag voor 11:00. Is NRC Handelsblad niet bezorgd? Geef het altijd door aan de uitgever. Uw bezorgklacht helpt de bezorging verbeteren. Klik op onderstaande link voor meer informatie en om uw klacht door te geven.
https://service.nrc.nl/bezorging

NRC Handelsblad vakantieservice

Gaat u op vakantie? Geef het door aan de klantenservice. En zet de bezorging tijdelijk stop. Of laat de krant bezorgen op een ander adres in Nederland. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de mogelijkheden.
https://service.nrc.nl/onderbreking

NRC Handelsblad opzeggen

Wilt u de krant opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 08:00 tot 19:45 en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 via 088-5720572.

Houdt u rekening met een opzegtermijn van één maand. Klik op onderstaande link voor overige abonnementsvoorwaarden.
https://www.nrc.nl/leveringsvoorwaarden/

Naar NRC Handelsblad op Abonnement.nl