klantenservice

Donald Duck klantenservice

Onderstaande informatie geldt voor Donald Duck, Donald Duck Extra, Donald Duck Junior, Donald Duck Pockets en Katrien.


Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Donald Duck abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

DPG Media Magazines
Telefoon: 088-550 0250
Facebook: https://www.facebook.com/DonaldDuckNL/?ref=hl
Twitter: https://twitter.com/i/lists/7625211
Website: https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/

Donald Duck klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 21:00.
Donald Duck niet ontvangen

PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Donald Duck een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Donald Duck echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-550 0250 (op werkdagen van 09:00 tot 21:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Donald Duck. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Donald Duck digitaal lezen

Met een Donald Duck abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.nl/activeer.

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Donald Duck opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 21:00 via 088-550 0250. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/1768-40_de-merken-van-sanoma/

Donald Duck aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken, voor Donald Duck, Donald Duck Extra, Donald Duck Junior, Katrien, een van vele andere kindertijdschriften, magazines en kranten.

Kindertijdschriften op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee