klantenservice

Veronica Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Veronica Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

DPG Media Magazines
Telefoon: 088-550 0250
Facebook: https://www.facebook.com/veronicamagazine.official
Twitter: https://twitter.com/VeronicaMag
Website: https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/

Veronica Magazine klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 21:00.
Veronica Magazine niet ontvangen

PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Veronica Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is de tv-gids echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-550 0250 (op werkdagen van 09:00 tot 21:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Veronica Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Veronica Magazine digitaal lezen

Met een Veronica Magazine abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.nl/activeer

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Veronica Magazine opzeggen

Wilt u de tv-gids opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 21:00 via 088-550 0250. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/1768-40_de-merken-van-sanoma/

Veronica Magazine aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken, voor Veronica Magazine, andere tv-gidsen en kranten.

tv-gidsen op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee