klantenservice

TVFilm klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend TVFilm abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Bindinc
Telefoon: 035-6726970
Email: klantcontactcentrum@tvfilm.nl
Website: https://www.tvfilm.nl/veelgestelde-vragen/

TVFilm klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Mijn TVFilm

Door uzelf eenmalig te registreren voor Mijn TVFilm, kunt u alle zaken rondom uw abonnement zelf online regelen. Dit betreft ondermeer wijziging van persoonlijke gegevens, verhuizingen en tijdelijke (adres)wijzigingen.

Via onderstaande pagina kunt u inloggen en zich registreren.
https://www.tvfilm.nl/inloggen/

Meer informatie over Mijn TVFilm vindt u via onderstaande link.
https://www.tvfilm.nl/veelgesteldevragen/#MijnTVFilm

TVFilm bezorging

De tv-gids wordt uiterlijk donderdag bezorgd. Heeft u TVFilm donderdag om 18:00 nog niet ontvangen? Of is deze beschadigd? Geef dan een bezorgklacht door. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren via 035-6726970 en (via onderstaande link) middels het contactformulier.
https://www.tvfilm.nl/contact/

Als de uitgever uw klacht vóór maandag 17:00 ontvangt, krijgt een u nieuw nummer toegestuurd. Hierna is nazending niet meer mogelijk. In dat geval wordt uw abonnement automatisch met een nummer verlengt.

TVFilm opzeggen

Wilt u de tv-gids opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 035-6726970. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.tvfilm.nl/abonnementsvoorwaarden/

TV gids aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor TVFilm en andere tv-gidsen.

tv-gidsen op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee