klantenservice

VPRO Gids klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend VPRO Gids abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

VPRO
Telefoon: 088-2058 888
Email: publieksservice@vpro.nl
Facebook: https://www.facebook.com/vprogids
Twitter: https://twitter.com/vprogids
Website: https://www.vprogids.nl/service/faq.html

VPRO Gids klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Mijn VPRO Gids

Door uzelf eenmalig te registreren voor de persoonlijke online omgeving van VPRO Gids, kunt u heel zaken rondom uw abonnement zelf online regelen. Daarnaast krijgt u toegang tot exclusieve content voor abonnees. Naar VPRO Log In.

VPRO Gids bezorging

De tv-gids wordt uiterlijk woensdag bezorgd. Heeft u VPRO Gids woensdagmiddag om 18:00 nog niet ontvangen? Of is deze beschadigd? Geef dan een bezorgklacht door. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren via 088-2058 888 of stuur een email naar publieksservice@vpro.nl.

VPRO Gids digitaal lezen

Met een VPRO Gids abonnement kunt u de gids ook digitaal lezen op uw computer, tablet of mobiel. U heeft hiervoor een activatiecode nodig. Als u deze nog niet heeft ontvangen (of kwijt bent) mailt u dan naar digitalegids@vpro.nl.

Meer informatie over digitaal lezen, vindt u ook via onderstaande link.
https://www.vprogids.nl/digitaallezen.html

VPRO Gids opzeggen

Wilt u de tv-gids opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088-2058 888. Of mail naar publieksservice@vpro. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

TV gids aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor VPRO Gids en andere tv-gidsen.

tv-gidsen op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee