VARAgids klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend VARAgids abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

BNNVARA
Telefoon: 0900-0123
Whatsapp: 088-6766692
Email: contact@bnnvara.nl
Facebook: https://www.facebook.com/VARAgids/
Twitter: https://twitter.com/VARAgids
Website: https://www.bnnvara.nl/portal/over

VARAgids klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Mijn VARAgids

Door uzelf eenmalig te registreren voor een persoonlijk account bij BNNVARA, kunt u veel zaken rondom uw abonnement zelf online regelen. Daarnaast krijgt een eigen profielpagina waarvoor u binnen uw account voorkeuren kunt aangeven.

Via onderstaande pagina kunt u inloggen.
https://www.bnnvara.nl/account-uitleg?dialoog=inloggen

Op onderstaande pagina vindt u meer informatie over uw BNNVARA account.
https://www.bnnvara.nl/account-uitleg

VARAgids bezorging

De tv-gids wordt uiterlijk woensdag bezorgd. Heeft u VARAgids woensdagmiddag om 18:00 nog niet ontvangen? Of is deze beschadigd? Geef dan een bezorgklacht door. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren via 0900-0123 of stuur een email naar contact@bnnvara.nl.

VARAgids digitaal lezen

Met een VARAgids abonnement kunt u de gids ook digitaal lezen op uw computer, tablet of mobiel. Meer informatie over digitaal lezen, vindt u via onderstaande link.
https://www.bnnvara.nl/varagids/digitaal

VARAgids opzeggen

Wilt u de tv-gids opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0900-0123. Of mail naar contact@bnnvara.nl. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van BNNVARA.
https://www.bnnvara.nl/algemene-voorwaarden

TV gids aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor VARAgids en andere tv-gidsen.

tv-gidsen op abonnement.nl